top of page

Våre treningspartier

Vi har treningspartier for alle. se om du finner et parti for deg eller dine, det er alltids noen gratistimer å teste ut. 

Knøtt

Knøtt er barn ifra 3+. dette er en fin måte å aktivisere barn på. vi har lite kamp fokus men en stort fokus på lek og turn. her ruller og faller vi, og lærer barn å falle trygt. Vi har flere pedagoger og bruker aktivt trygghets sirkel, og andre konkrete pedagogiske fremgangsmåter for å bringe frem det beste i de små. mestring gjennom masse lek er supert. Judo grep og teknikker blir blandet inn i det pedagogiske arbeid

Judo Barn Training
Judo Belter
Judo Belter

Barn

Barn gjelder barn ifra alder 6+. 

Vi har nå bygd opp en god trygghets sirkel og barna skal bli trygge på oss voksne som trenere. vi er heldig og har flere pedagoger som trenere 

Vi er veldig opptatt av utviklings trappa som er utviklet hos Norges Judoforbund

Barn får nå mer fokus på kamp og det å stå i det. lær av tap og ikke minst å stå opp etter motgang. 

Vi prøver etter beste evne å gi barn akkurat passe med motstand. 

Ungdom

Ungdomspartiet (+10 år), et sted ungdom får plass til å være ungdom sammen med flere ungdommer. Vi bygger kunnskap og teknikk stein på stein, gjennom lek-basert trening med fokus på judo og samhold, slik at de lærer best.

judo Fight
Judo praksis

Voksne

Voksen gruppa består av talenter i verdenstoppen og nybegynner på 40 år. Treninga tar høyde for at man skal trene judo for helse og egen vekst. den varer 1.5time og det ligger klart for at du skal klare å kjøre deg helt ut i eget tempo. Randori (kamptrening) er så å si hver trening for å teste ut dagens teknikker samt øve på det du selv har behov for på ditt nivå. 

Alle skal med, og vi skal gjøre hverandre god

Konkurranse

Flere av våres utøvere har gjort det bra både nasjonalt og internasjonalt. Nylig ble ei hos oss Norgesmester og var med i ungdoms OL. Vi prøver å bygge stein for stein, og dette er toppen. her kjøres det mye fokus på kamp tekniker, og hva som passer for deg og din judo. 

Judo Match
Lykkelig familie

Familie

Familie gjelder alle. det er et fint parti som er på søndager, hvor man tar med seg hele sin familie og det blir trent judo for alle. treneren endrer treninga etter hvem som er tilstede. det er også en lavterskel måte å prøve seg litt på judomatta. har du sett på barnet ditt og tenkt dette kunne du prøvd? kom på søndag, prøv deg litt på matta

Overgang knøtt til barn

Dette er et parti for de knøtt som er nesten klar for barnegruppa. det er litt mindre gruppe, så overgangen til barn blir lettere. her innfører vi judo kamper mye mer og mer fokus på judo biten i det hele slik at barna er klar for barnetrening. 

vekter
bottom of page